Політика конфіденційності

Дякуємо Вам за відвідування веб-сайту Національного Кластеру Кібербезпеки. Веб-сайт www.cybersecuritycluster.org.ua є проєктом міжнародної технічної допомоги і реалізується Фондом Цивільних Досліджень та Розвитку США (CRDF Global) за кошти Державного департаменту США. Фонд Цивільних Досліджень та Розвитку США прагне захищати конфіденційність своїх відвідувачів свого веб-сайту і створив цю Політику Конфіденційності, щоб розкрити методи збору та розповсюдження інформації для веб-сайту www.cybersecuritycluster.org.ua. Ми не будемо збирати персональні дані про Вас, коли Ви відвідуєте наш веб-сайт, якщо Ви не вирішите надати нам цю інформацію.

Ця Політика конфіденційності пояснює:

– Яку інформацію ми автоматично збираємо про вас;
– Інформація, яку Ви можете надати;
– У Вас є вибір щодо використання вашої інформації;
– Як ви можете отримати доступ до інформації, яку ми зберігаємо про вас;
– Як ми захищаємо вашу інформацію;
– Використання файлів cookie на нашому сайті;
– Додаткова інформація про нашу політику;
– Як ви можете зв’язатися з нами.

Інформація, яку ми автоматично збираємо та зберігаємо

Як і на більшості веб-сайтів, певна інформація автоматично збирається, коли Ви відвідуєте нас, щоб переглядати наш сайт, читати сторінки або завантажувати інформацію. Ця інформація не є особистою і не може і не буде простежена до Вас. Інформація полягає в:
– Інтернет -домен та IP -адреса, з яких ви отримуєте доступ до нашого веб -сайту;
– Тип браузера та операційної системи, що використовуються для доступу до нашого сайту;
– Дата та час відвідування нашого сайту;
– Сторінки, які ви відвідуєте;
– Якщо Ви перейшли на сайт www.cybersecuritycluster.org.ua з іншого веб-сайту, і адреса цього веб-сайту.

Ми використовуємо цю інформацію, щоб допомогти нам зробити наш сайт більш корисним для відвідувачів – щоб дізнатися про кількість відвідувачів нашого сайту та сторінки, які вони відвідують. Ми не відстежуємо та не записуємо інформацію про осіб та їхні відвідування.

Інформація, Яку Ви надаєте

Якщо Ви вирішите зареєструватися на веб-сайті www.cybersecuritycluster.org.ua для отримання інформації відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-УІ, Ви надаєте свою безумовну згоду на збір і обробку особистих персональних даних Фонду Цивільних Досліджень та розвитку США. Інформація щодо персональних даних зберігається в базі даних веб-сайту в зашифрованому вигляді та доступна для перегляду виключно Фонду Цивільних Досліджень та розвитку США.

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Конфіденційною в розумінні цієї Угоди може бути визнана лише інформація, яка зберігається в базі даних веб-сайту в зашифрованому вигляді та доступна для перегляду виключно Фонду Цивільних Досліджень та Розвитку США.

Інформація про особу, яку вона добровільно розмістила у загальних розділах веб-сайту під час заповнення реєстраційних онлайн-форм та яка є доступною для будь-якого користувача веб-сайту або інформація, яку можна вільно отримати з інших загальнодоступних джерел, не є конфіденційною.

Якщо Ви використовуєте електронну систему подачі пропозицій www.cybersecuritycluster.org.ua для подачі заявок на отримання можливостей фінансування, грантових програм або рішень Фонду Цивільних Досліджень та Розвитку США, будь-яка інформація, добровільно представлена в рамках цього процесу, буде використана і захищена, як описано в керівництві по подачі заявок конкретної програми. Керівні принципи програми безпосередньо пов’язані з додатком кожної програми.

Якщо Ви приймаєте участь у дослідженнях та опитуваннях, які проводяться на веб-сайті www.cybersecuritycluster.org.ua, будь-яка інформація, добровільно представлена в рамках цього процесу, буде використана і захищена, як описано в керівництві по проведенню конкретного дослідження або опитування на веб-сайті. Керівні принципи дослідження або опитування безпосередньо пов’язані з додатком кожного дослідження або опитування безпосередньо пов’язані з додатком кожного.

У випадку, якщо Ви хочете оновити або видалити будь-яку наявну у нас інформацію в будь-який час з будь-якої причини, будь ласка, зв’яжіться з CRDF Global за адресою info@cybersecuritycluster.org.ua, щоб зробити запит.

Як ми захищаємо вашу інформацію

Захист вашої конфіденційності та вашої інформації є головним пріоритетом для CRDF Global. Ми продовжуємо докладати всіх зусиль, щоб захистити ваші дані від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу чи розкриття, зміни чи знищення. Усередині CRDF Global дані зберігаються на серверах з обмеженим доступом, керованих паролем. Ваша інформація доступна лише тим працівникам, яким вона потрібна для виконання роботи. Усі співробітники CRDF Global знають про нашу політику конфіденційності та безпеки.

Використання файлів cookie

Захист Вашої конфіденційності та Вашої інформації є головним пріоритетом для Фонду Цивільних Досліджень та Розвитку США. Ми продовжуємо докладати всіх зусиль для захисту Ваших даних від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу або розкриття, зміни або знищення. Всередині Фонду Цивільних Досліджень та Розвитку США дані зберігаються на серверах з обмеженим доступом, керованих паролем. Ваша інформація доступна тільки тим співробітникам, яким вона необхідна для виконання їх роботи. Всі співробітники Фонду Цивільних Досліджень та Розвитку США обізнані про політику конфіденційності та безпеки.

Додаткова інформація

Ніяка передача даних через Інтернет не гарантує повної безпеки. Треті сторони, які не перебувають під контролем Фонду Цивільних Досліджень та Розвитку США, можуть незаконно перехоплювати або отримувати доступ до передач або приватних повідомлень. Хоча ми прагнемо захистити Вашу особисту інформацію, Фонд Цивільних Досліджень та Розвитку США не може гарантувати безпеку інформації, яку Ви нам передаєте. Будь – яка така передача здійснюється на Ваш власний ризик. Фонд Цивільних Досліджень та Розвитку США залишає за собою право змінювати цю Політику конфіденційності в будь-який час. Будь-які такі зміни будуть опубліковані в Інтернеті.

Потрібна Ваша Допомога

Хоча Фонд Цивільних Досліджень та Розвитку США робить все можливе для захисту Вашої конфіденційності на цьому та інших наших веб-сайтах, нам потрібна Ваша допомога. Ви можете допомогти наступними способами:
1. Ви самі контролюєте своє особисте життя. Ретельно подумайте, перш ніж надавати будь-яку особисту інформацію;
2. Хоча на цьому веб-сайті передбачені заходи безпеки для захисту від втрати, неправильного використання і зміни інформації, що знаходиться під нашим контролем, ніяка електронна пошта або веб-передача не є повністю захищеними від перехоплення. Якщо Ви турбуєтеся, тому що Ваше повідомлення дуже конфіденційне, не надсилайте його електронною поштою або не надсилайте онлайн. Додаткові способи зв’язатися з нами, будь ласка, дивіться нижче;
3. Пам’ятайте, що ми не можемо захистити Вашу приватне життя, як тільки Ви покинете наші сайти, наприклад, по “гіперпосиланню”. Тому, коли Ви відвідуєте інші веб-сайти, самостійно ознайомтеся з політикою конфіденційності кожного сайту і будьте обережні з інформацією, яку Ви надаєте;
4. Ми можемо надсилати Вашу Персональну інформацію електронною поштою або надавати персоналізовані посилання в електронних листах, які дозволяють автоматично заповнювати поля даних певною особистою інформацією. Тому Ви завжди повинні зберігати інформацію про свій обліковий запис електронної пошти в безпеці і не дозволяти іншим особам отримувати доступ до Вашого облікового запису електронної пошти;

На додаток до записів, залишених на Вашому комп’ютері файлами cookie, Ваш браузер і операційна система містять інші записи про перегляд веб-сторінок і інших діях (наприклад, історію браузера). Як і у випадку з файлами cookie, Ви можете знайти інформацію про те, як очистити ці сліди історії в розділі “Довідка” Вашого браузера або на інших веб-сайтах, які надають детальну інформацію для кожного браузера і операційної системи.

ЗАГАЛЬНА ЗАЯВА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Фонд Цивільних Досліджень та Розвитку США збирає особисту інформацію від зовнішніх сторін, таких як технічні рецензенти, члени експертної групи, експерти з відвідування об’єктів, консультанти, заявники та одержувачі грантів.

Визначення персональних даних

Хоча конкретний тип інформації, яку збирає CRDF Global, залежить від обставин, зібрані персональні дані можуть включати:
1. Прізвище, Iм’я, по-батькові;
2. Номер телефону;
3. Електронна пошта;
4. Місце роботи.

Мета збору персональних даних

Фонд Цивільних Досліджень та Розвитку США збирає цю інформацію з однієї або декількох з наступних причин:
– Необхідна звітність для цілей оподаткування;
– Звітність (у сукупності) перед донорами про склад бази заявників або одержувачів грантів;